Accommodatie huren? Onze chalets kunt u het gehele jaar door huren!

Een stoere safaritent huren? Huur een safaritent midden in de natuur en geniet samen van een kampeervakantie mét een beetje extra luxe! De safaritenten liggen centraal op de camping zodat u snel bij alle faciliteiten bent. 

Woodlodge XL

Net iets groter dan onze Woodchalet; onze Woodlodge XL. Ook dit chalet ligt prachtig in de natuur en heeft ruimte voor 6 personen.

Safaritent 4 pers. met sanitair

Stoer kamperen voor 4 personen met een WC en douche in de tent, net zo handig! Ook deze tent heeft een terras met meubilair.

Easy Chalet

Een gezellig chalet in de natuur voor 6 personen. Met een gezellige overkapping om heerlijk buiten te zitten.

Safaritent 6 pers. met sanitair

Met het hele gezin een safaritent huren? Boek dan onze 6-persoons safaritent! Ook van alle gemakken voorzien zoals een WC, douche en terras.

Woodchalet

Luxe en modern chalet in de prachtige natuur! Dit chalet heeft 3 slaapkamers en ruimte voor 6 personen.

Safaritent 6 personen

Een stoere safaritent voor 6 personen met het sanitair op een paar meter afstand. 2 slaapkamers en een gezellig terras met meubilair.

Duo lodges

Gezellige lodges middenin de natuur. Komt u genieten van een heerlijke vakantie in deze lodge? Bekijk de beschikbaarheid en boek direct online.

Prijzen & beschikbaarheid

Hieronder treft u de meest gekozen aankomstdata. 

Hieronder treft u de meest gekozen aankomstdata. Natuurlijk kunt u bij ons een afwijkende aankomst en/of vertrekdatum naar keuze boeken. Klik hiervoor op uw accommodatie naar

keuze of klik op een van onderstaande aankomstdata en kies boeken. In de volgende stap kunt u dan zelf de gewenste aankomst en/of vetrekdatum invullen.

Heb jij jouw vakantie al geboekt?