Het reserveren van een camperplaats vóór de camping behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Mocht de camperplaats vol zijn als u arriveert, dan mag u voor een gereduceerd tarief op de camping staan.
Ja, dat mag. U mag de auto tegen betaling mee op het terrein nemen.
Van april tot oktober zijn de slagbomen geopend van 06:30 uur tot 23:00 uur. Van oktober tot en met maart zijn de slagbomen geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.
Ja, wij verhuren ook fietsen. Voor het huren van een fiets kunt u terecht bij de receptie.
De jaarplaatsen (stacaravans) hebben 16 ampère stroom. Kampeerplaatsen hebben 6 ampère stroom. Camperplaatsen voor de camping hebben 10 ampère stroom.
Met Hemelvaart, Pinsteren en de overige weekenden buiten het hoogseizoen bent u NIET aan aankomsttijden gebonden. Vertrek uiterlijk om 23:00 uur. De gereserveerde plaatsen op de camping zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur en moeten op de dag van vertrek vrij zijn vóór 12:00 uur. (in overleg eventueel later)
Ja, mits aangelijnd zijn ze toegestaan op de camping. Daarnaast betaald u een bedrag per hond.
U mag tot 23:00 uur arriveren.
Natuurlijk! Mensen die niet op de camping staan en toch willen komen midgetgolfen betalen € 3,- per persoon. Bent u met een grote groep? Vraag dan naar de groepskorting!
Bij annulering of niet-gebruikmaking van een standplaats vindt géén restitutie plaats van de overeengekomen, bij voorschot verschuldigde 50% van de totale reserveringssom. Bij tussentijdse beëindiging van de overeengekomen periode vindt géén restitutie plaats van de totaal verschuldigde som.
De aansluitkabel dient in ieder geval voorzien te zijn van 3 aders en eveneens van een geaarde stekker (eurostekker). Voor uw veiligheid is onze technische dienst genoodzaakt ondeugdelijke aansluitingen af te sluiten. De elektriciteitsaansluiting is 6 Ampère - 220 Volt, d.w.z. maximaal 1320 Watt afname tegelijkertijd. Deze is uitsluitend bestemd voor verlichting, TV/radio, koelkast, scheerapparaat en/of een lichte stofzuiger. Eventuele storingen dienen voor 16:00 uur bij de receptie te worden gemeld. Wij zullen trachten deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Bij een comfortplaats heeft u bij uw plaats een eigen waterkraan en afvoerputje. Verder zijn de plaatsen gelijk aan elkaar.

MIDDEN IN DE NATUUR

Ontdek de mooie Brabantse natuur!

VRIJHEID VOOR UW KINDEREN

Verschillende faciliteiten voor kinderen om zorgeloos te genieten.

SPORT & SPEL

Sport en spel voor jong en oud!

IN DE BRABANTSE KEMPEN

Geniet van rust en ruimte in de Brabantse Kempen!

VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

Ontvang informatie over onze camping en alle highlights in de buurt.
Brochure
Nieuwsbrief
Heb jij jouw vakantie al geboekt?