Een speciale gelegenheid vraagt om een mooie locatie met activiteiten. Dan gaat het natuurlijk over een feest of bedrijfsuitje! Wist u dat Eurocamping Vessem een goede uitvalsbasis is voor het houden van: een vrienden/vriendinnenuitjes, schoolkampen, bedrijfsuitjes, studentenverenigingen, familie-uitjes, vrijgezellenfeesten? Op Eurocamping Vessem kunt u genieten van rust en ruimte, maar in de buurt zijn genoeg activiteiten te vinden voor een super feestje/uitje! Hieronder een aantal van deze activiteiten!

ENVERSED VIRTUAL REALITY CENTER

De afgelopen tijd ontwikkeld de technologie razendsnel. Dit zorgt er ook voor dat er meer leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd. In het Enversed Virtual Reality Center in Eindhoven kunnen jullie dat meemaken. Dit centrum heeft zelfs zijn eigen werelden en party games ontwikkeld, deze zijn speciaal ontwikkeld voor meerdere spelers. Bij een aantal van deze spelletjes moeten jij en je groep het tegen elkaar opnemen, maar bij een aantal is samen spelen ook mogelijk.

De virtual reality brillen in combinatie met een koptelefoon geven je het gevoel in een andere wereld te zijn. Door de hand-controllers worden ook je bewegingen stuk voor stuk geregistreerd. Daarnaast zijn er een aantal Virtual Reality simulatoren aanwezig, een aantal hiervan zijn geschikt voor grote groepen.

Zijn jullie wel even klaar met het gamen en willen jullie even lekker ontspannen? Dat kan! In een van de lounges kunnen jullie even lekker bijkomen en ondertussen kijken naar de andere die op dat moment aan het spelen zijn.

CREATIEF EN LEKKER

Creatief bezig zijn met chocolade en taarten is al een feestje. Bij Creatief en Lekker kunnen groepen, van elke grootte zich uitleven met slagroom, luchtig beslag, chocolade, vullingen en kleurrijke toppings. Er is een ruime keuze aan workshops, je kunt kiezen voor het maken van pralines met originele vullingen, een geweldig versierde taart maken of je creativiteit de vrije loop laten gaan in de Chocolade Masterclass.

FILMDAGJE

Als jullie kiezen voor een Filmdagje staat deze dag garant voor veel hilariteit. Samen met de groep maak je hier een videoclip, dit kan zijn: een leuke commercial, een videoclip of een Lipdub. Deze dag worden jullie begeleidt door een enthousiast team, waardoor jullie de sterren van jullie productie naar keuze zijn. Het personeel van Filmdagje weten er in ieder geval een professioneel uitziende productie van te maken.
Wat ontzettend fijn is aan deze dag is dat de dag plaatsvindt op een door jullie uitgekozen locatie. Hierdoor verliezen jullie geen tijd met onnodig reizen. Ook over de juiste kleding hoeven jullie je geen zorgen te maken. Er wordt namelijk altijd een lading kleding en accessoires meegenomen door het personeel van Filmdagje. Tot slot wordt er aan het einde van deze dag ook nog een groepfoto gemaakt. Hierdoor worden er niet één, maar twee leuke herinneringen overgehouden aan deze leuke dag.

BOOTJE VAREN BREDA

Voor een lekker dag op het water moeten jullie bij Bootje Varen Breda zijn. Hier is de keuze uit verschillende dag vullende programma’s, dit zijn geweldige leuke arrangementen die een tocht op het water combineren met één of meerdere activiteiten. Een voorbeeld van een arrangement is het Borrelboot, Verknipte Film en Kookworkshop arrangement. De dag wordt begonnen met een borrel op de boot. Vervolgens is het tijd voor het maken van een verknipte film. Hierbij wordt je aan de hand van een filmscript langs de mooiste locaties van Breda geleid. Op gezette plaatsen krijg je de opdracht om met je vrienden een scène uit te beelden. Je krijg een camera mee om alles haarfijn op te nemen.
Na al dat lachen hebben jullie ongetwijfeld honger gekregen. Het is dan gelukkig tijd voor de kookworkshop. Onder het toeziend oog van een professionele kok wordt er met de hele groep een heerlijke maaltijd bereid. Er zijn ook andere arrangementen van Bootje Varen Breda zo ga je bijvoorbeeld buggy rijden, een pubquiz doen, heerlijke tapas op een boot eten of solex rijden. Door de uiteenlopende activiteiten is dit een geschikte locatie voor elk type vriendengroep. Tot slot is het mogelijk om je eigen programma samen te stellen.

PARTYBIKE

Bij Partybike kun je een kroeg op wielen bestellen. Want er is eigenlijk niets gezelliger dan met al je vrienden door je favoriete stad fietsen terwijl je de lekkerste cocktails, koud bier en de beste wijn achterover slaat. Bij Partybike brengen ze zo’n bierfiets voor een hele groep gewoon naar jou toe. Jij en je vrienden zitten aan weerszijden van de bar. Iedereen heeft een stel trappers en samen fiets je zo door de hele stad. Het leuke hieraan is dat je de route volledig zelf bepaalt. Je kunt er dus voor kiezen om plekken te bezoeken die voor jullie als groep nostalgische gevoelens naar boven brengen.
Bovendien heb je onderweg alle tijd om met elkaar bij te praten en mooie herinneringen op te halen. Het huren van een Partybike is een echte groepsactiviteit.
Heb jij jouw vakantie al geboekt?