Zomervakantie tent huren

Op vakantie met het hele gezin

 

Zorgen dat het hele gezin een leuke vakantie heeft? En zelf ook van deze vakantie genieten? Dat kan! Elk gezin met kinderen kent het wel, die vakanties die meer energie kosten dan opleveren. Ook weg van huis moet er natuurlijk voor de kinderen worden gezorgd. De kinderen verwachten bovendien vaak ook nog dat er leuke activiteiten gepland worden. En dat terwijl het woord vakantie nota bene komt van het Latijnse woord ‘vacatio’, wat staat voor vrij zijn van verplichtingen. Zorgen dat de vakantie leuk is voor het hele gezin? Dan is een camping de ideale plek! Hoe u ervoor zorgt dat het tijdens zo’n vakantie heerlijk genieten geblazen is? Lees hieronder enkele tips:

1. Laat de kinderen thuis
Ja, wat fijn zou dat zijn hè… met thuis bedoelen we hier echter ‘thuis op de camping’. Kinderen weten zich meestal goed te vermaken in een nieuwe omgeving. Ook zijn er vaak tal van activiteiten voor kinderen waarbij er ook toezicht aanwezig is. Zo biedt Eurocamping Vessem verschillende faciliteiten aan voor kinderen om zorgeloos te genieten. Op die manier kunnen jullie in die tijd lekker tot rust komen. En dan is het daarna natuurlijk hartstikke leuk als de kinderen er weer bij zijn!

2. Ga naar een familiecamping vol met andere gezinnen met kinderen
De camping is eigenlijk een plek vol met andere bezorgde ouders die graag een oogje voor elkaar in het zeil houden. De ouders doen dit vaak om en om, waardoor u geregeld de kans hebt om even te ontspannen. Teamwork makes the dream work! Daarnaast zijn er op familie campings genoeg vriendjes en vriendinnetjes voor uw kind(eren) om mee te spelen, en hebben de ouders wat extra tijd voor zichzelf.

3. Ga voor een camping/glamping vol met leuke faciliteiten
Uitstapjes afwisselen met een dagje op de camping? Hoe fijn is het dan niet wanneer er ook op de camping van alles te doen is? Denk aan een zwembad, midgetgolf, sportgelegenheden, speeltuinen, kantines en cafés. Zeker wanneer deze faciliteiten ook nog eens kindvriendelijk zijn!

4. Ga voor een camping die voorziet in de eerste levensbehoeftes van kinderen
Dan hebben we het natuurlijk over WiFi. Althans, dat is wanneer u het aan sommige kinderen zelf vraagt. Zo kunnen de kinderen zich vaak ook prima zelf vermaken als ze terug komen van een activiteit. Voor ouders is het bovendien extra fijn wanneer er op de camping ook een winkel en/of een cafetaria zit. Zo kun je voor de kleine boodschappen of voor het afhalen van wat te eten ook altijd terecht op de camping zelf. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet!

Kortom: laat de kinderen zo veel als mogelijk hun eigen ding doen, maak gebruik van de extra ogen die een camping biedt, en maak het jezelf makkelijk door een camping te kiezen vol met leuke activiteiten. Zo maak je een vakantie voor het hele gezin tot een groot succes! Benieuwd naar de faciliteiten op Eurocamping Vessem? Neem dan vooral een hier (link: https://eurocampingvessem.nl/faciliteiten/) een kijkje!

 

 

Heb jij jouw vakantie al geboekt?