Eurocamping Vessem de gouden leeuw

In en rondom Vessem zijn leuke restaurantjes en cafetaria’s te vinden. Lees snel verder voor een aantal tips!

Grand café – de Gouden Leeuw
De Gouden Leeuw ligt in Vessem en is van oudsher een brouwerij. Hier wordt gewerkt met lokale en seizoensgebonden producten. De gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken, maar met een eigen draai van de Chef.
De Gouden Leeuw beschikt niet alleen over een restaurant, ook heeft het een mooi terras en een Grand Café. De Gouden Leeuw brouwt nog steeds haar eigen bier, namelijk: Beerze Bier. Daarnaast staan er nog veel verschillende soorten speciaal bier, wijnen en borrelhapjes op het menu.
Eurocamping Vessem de gouden leeuw

Restaurant Smaeckvol
De naam zegt het al, hier zijn de gerechten vol van smaeck! Dit restaurant, in een authentieke hoeve, ligt in een prachtige omgeving. In het restaurant in Vessem wordt de gemoedelijke Brabantse sfeer gecombineerd met een frisse kijk op koken. De ingrediënten die gebruikt worden, komen voor veelal van lokale bedrijven. De menukaart wordt regelmatig aangepast, met het oog op het seizoen op dat moment.

Eurocamping Vessem Restaurant Smaeckvol

Cafetaria de Smickel & Cafetaria Mainstreet
Bij Cafetaria de Smickel in Vessem of Cafetaria Mainstreet in Hoogeloon kunt u terecht voor friet en snacks of een lekkere schotel. Ook beschikken beide cafetaria’s over een mooi terras, waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en/of eten en (hopelijk) het zonnetje!

Eurocamping Vessem Cafetaria de smickel

DiVino Restaurant & Wijnbar
Bij DiVino in Hapert kun je eten en drinken zoals jij wilt. Van een eenvoudig kopje koffie uit de Italiaanse koffiemaker tot een glas wijn, zelf uitgezocht uit onze imposante wijnbibliotheek. Van een snel hoofdgerecht tot een avond lang heerlijk tafelen met vrienden of familie. Alles is mogelijk. Neem je een zitje met zn tweeën, of eet je met de hele familie onder het wakend oog van Don’ Vito Corleone, the Godfather, wiens graffiti-portret uitkijkt over de speciale familiekamer?

Eurocamping Vessem Divino

Heb jij jouw vakantie al geboekt?