Eurocamping Vessem samen op pad

We nemen het onszelf vaak voor: wat vaker naar buiten gaan. Herkent u dat? Wist u dat een groot deel van ons gedurende de wintermaanden zelfs 90 procent van de tijd binnen is? En dat terwijl het overgrote deel van ons aangeeft graag buiten te zijn. We zitten dus veel meer binnen dan we zouden willen. Hoe zorgen we dat we met de familie meer buitenkomen? Op Eurocamping Vessem horen we vaak dat kampeerders niet altijd weten wat ze buiten met het gezin kunnen gaan doen. Daarom hier enkele van onze favoriete suggesties voor avontuurlijke activiteiten waardoor u met de familie lekker de natuur in kunt gaan:

De paardentaxi

De Hittax is het perfecte avontuurlijke uitstapje! De Hittax, bij ons ook wel de paardentaxi genoemd, is een vorm van paardrijden. ‘Hit’ is een afkorting van Hitlandse paarden, ook bekend als de shetlanders. Op deze paarden maakt u twee aan twee een mooie rit door de natuur in de Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast is het ook mogelijk om in een huifkar deel te nemen. U start bij de Herberg Manage van Loon. Deelname is met minimaal 6 en maximaal 15 personen tegelijk, dus het is ook erg leuk om dit met twee of meerdere gezinnen samen te doen. Een compleet verzorgd dagprogramma is bovendien mogelijk!

Wandelroutes

Liever zelf wandelen? Dat kan natuurlijk ook! Ontdek de mooie natuur die Brabant te bieden heeft. Vanuit Eurocamping Vessem trekken er een hoop kampeerders op uit. Enkele van de favoriete bestemmingen van deze kampeerders:

Op zoek naar een alternatief voor een wandelroute in de natuur? Maak een mooie stadswandeling in Eindhoven of Den Bosch! Of trek naar België; leuke steden zoals Lommel en Turnhout liggen op een steenworp afstand.

Fietsroutes

“Paardrijden? Wandelen? Doe mij maar de fiets!” Dacht jij dit terwijl u bovenstaande aan het lezen was en bent u bovendien avontuurlijk ingesteld? Dan is mountainbikes huren om een mountainbiketocht te maken in de Loonse en Drunense Duinen wellicht wat voor u. Toch liever met een gewone of elektrische fiets rondtrekken? Dat kan natuurlijk ook! De Ijzeren Man Vught is mooie startlocatie voor fietsen in de Vughtse Heide, Den Bosch en de Loonse en Drunense Duinen. Haaren is dan weer het perfecte startpunt voor fietsen in de Kampina. Voor het huren van een fiets of E-Bike kunt u natuurlijk ook bij de receptie van Eurocamping Vessem terecht. Wielrenroute vanuit Eurocamping Vessem: de route Landgoed De Utrecht richting Herberg In Den Bockenreyder en de Cartierheide. Mountainbikeroute vanuit Eurocamping Vessem: De route Vessem – Veldhoven is een route van 35 kilometer en is gelegen in de Vessemse en Veldhovense bossen.

De perfecte uitvalsbasis voor al deze activiteiten? Eurocamping Vessem natuurlijk! Vanuit de gezelligste familiecamping van Brabant liggen deze activiteiten op een steenworp afstand. Krijgt u nu al zin in zo’n avontuurlijke vakantie? Boek dan vooral die familievakantie en ga met z’n allen de natuur in!

Heb jij jouw vakantie al geboekt?