Je bent nog niet klaar met de boeking. Wat wil je graag doen?

Nieuwe boekingNaar de boekingspagina

Toeristisch kamperen

Wat is er nou heerlijker dan vakantiebesteding in de buitenlucht?! Voor een fantastische kampeervakantie bent u bij onze camping, een van de grootste van Zuid-Nederland, van harte welkom. Komt u voor een kort of lang bezoek? Heeft u gereserveerd of arriveert u spontaan? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk. Eurocamping Vessem biedt u de beste kampeervoorzieningen voor de beste prijzen.

Zwembad

Neem een heerlijk verfrissende duik in ons schitterende zwembadcomplex. Het in diepte aflopende bad is een bron van gezelligheid en van alle gemakken voorzien. Er is een kinderbadje aanwezig voor de kleintjes en er kan volop geklommen en geklauterd worden in de aanwezige speeltoestellen.

Midgetgolfbaan

Achttien holes plezier voor groot en klein! Onze vernieuwde midgetgolfbaan is een fantastisch uitstapje voor uw gezin of vriendenclub, waar u het kampeerterrein niet eens voor hoeft te verlaten. Een balletje slaan in de buitenlucht verveelt nooit.

Sportvoorzieningen

Sport en spel staan bij Eurocamping Vessem hoog in het vaandel. Op het terrein vindt u uitstekende faciliteiten voor uiteenlopende sportspellen. Zo kunt u competitief straatvoetballen op onze verharde voetbalvelden, pannaveldje of voetbalveld van gras, een balletje slaan op onze tennisbaan of samen plezier maken op het beachvolleybalveld. Ook vindt u tafeltennistafels en tafelvoetbal op het terrein.

Winkeltje en cafetaria

In het winkeltje kunt u terecht voor de kleine boodschappen en voor het afhalen van lekkere broodjes (op bestelling). Liever een kleine snack? Dan kunt u bij onze cafetaria terecht voor een rijk assortiment aan ijs, friet en andere lekkernijen.

Meerdere speeltuinen en air-trampolines

Voor uren speelplezier kunt u terecht bij een van de verschillende speeltuinen en air-trampolines die ons terrein te bieden heeft. Het aanbod van speeltoestellen en air-trampolines is zeer gevarieerd en te vinden op centrale plaatsen van de camping: zo is er altijd wel eentje in de buurt.

WiFi

Ons WiFi netwerk is voor gasten GRATIS te gebruiken.

Kantine

De kantine is een schitterende plek om nieuwe vrienden en oude bekenden te ontmoeten. Hier kunt u terecht voor kaartspelen, bingoavonden, dansfeesten en andere activiteiten. Voor ieder wat wils! Dé plek voor spelletjes en gezelligheid. Dat maakt een bezoekje aan de kantine altijd de moeite waard.

Verhuur fietsen en skelters

Voor het huren van een fiets E-bike of een skelter kunt u bij de receptie terecht.

Wasmachines en droogtrommels

De camping beschikt over was-faciliteiten zoals volautomatische wasmachines en droogtrommels. De kosten voor het wassen of drogen van was zijn € 6,50 per keer. De wasmachines voegen automatisch wasmiddel toe.

Douchegebouwen

De camping is voorzien van 4 douchegebouwen, die met zorg worden onderhouden en gereinigd. Ze zijn verspreid over het hele terrein, waarmee we u onnodig lange wandelingen besparen. De douches kosten € 0,50 per keer, waarmee u 7 minuten warm water heeft.

Toiletgebouwtjes

De camping is voorzien van een groot aantal toiletgebouwtjes, die met zorg worden onderhouden en gereinigd. Ze zijn verspreid over het hele terrein, waarmee we u onnodig lange wandelingen besparen.

Visvijver

De visvijver is niet alleen een mooie plek om in rust te vissen. U kunt hier ook terecht om heerlijk te wandelen of te genieten van de prachtige natuur.

  In de buurt van de visvijver

  Op Eurocamping Vessem heeft iedere kampeerder de mogelijkheid een voorkeur voor een plaats op te geven. Zo kan de kampeerder ervoor kiezen een plaats in de buurt van de visvijver te kiezen.

  Boek Nu!

  In de buurt van een douchegebouw

  Eurocamping Vessem beschikt over vier douchegebouwen verspreid over het terrein. Het is mogelijk de voorkeur voor een plaats in de buurt van een douchegebouw op te geven.

  Boek Nu!

   In de buurt van een speeltuin

   Verspreid over het terrein van Eurocamping Vessem staan verschillende speeltuinen. U kunt ervoor kiezen uw voorkeur uit te spreken voor het kamperen in de buurt van een van de speeltuinen!

   Boek Nu!

   In de buurt van het bos

   Eurocamping Vessem ligt midden in de natuur en is omring door prachtige bossen. U kunt er dan ook voor kiezen om een voorkeur voor een plaats op te geven in de buurt van de bossen. Ideaal als u lekker wilt wandelen!

   Boek Nu!

   Een plaats in de zon

   Op Eurocamping Vessem heeft u de mogelijkheid uw voorkeur voor een plaats in de zon uit te spreken.

   Boek Nu!

   Een plaats in de schaduw

   Op Eurocamping Vessem heeft u de mogelijkheid uw voorkeur voor een plaats in de schaduw uit te spreken.

   Boek Nu!

   Map

   Bekijk de omgeving van Eurocamping Vessem op onderstaande plattegrond.

   VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

   Ontvang informatie over onze camping en alle highlights in de buurt.
   Brochure
   Heb jij jouw vakantie al geboekt?