Je bent nog niet klaar met de boeking. Wat wil je graag doen?

Nieuwe boekingNaar de boekingspagina

Jaarplaats

Een eigen plekje omringt door natuur waar u bovendien van alle gemakken bent voorzien, wie wil dat nou niet? Twaalf maanden lang voordelig genieten van het Brabantse natuurlandschap kan met onze jaarplaatsen voor stacaravans. Maak een heel jaar lang gebruik van onze kwalitatieve en ruime jaarplaatsen. Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 2425,-. Voor die prijs heeft u heel het jaar, van maart 2019 tot maart 2020, toegang tot ons terrein. Kosten rond het vuilnisvervoer, milieuheffingen Brabant, water en afvoerriool zijn hierbij inbegrepen (van 1 maart 2019 tot 1 maart 2020). Onze jaarplaatsen zijn voorzien van alle moderne voorzieningen.

Zwembad met kinderbad

Neem een heerlijk verfrissende duik in ons schitterende zwembadcomplex. Het in diepte aflopende bad is een bron van gezelligheid en van alle gemakken voorzien. Er is een kinderbadje aanwezig voor de kleintjes en er kan volop geklommen en geklauterd worden in de aanwezige speeltoestellen.

Midgetgolfbaan

Achttien holes plezier voor groot en klein! Onze vernieuwde midgetgolfbaan is een fantastisch uitstapje voor uw gezin of vriendenclub, waar u het kampeerterrein niet eens voor hoeft te verlaten. Een balletje slaan in de buitenlucht verveelt nooit.

Sportvoorzieningen

Sport en spel staan bij Eurocamping Vessem hoog in het vaandel. Op het terrein vindt u uitstekende faciliteiten voor uiteenlopende sportspellen. Zo kunt u competitief straatvoetballen op onze verharde voetbalvelden, pannaveldje of voetbalveld van gras, een balletje slaan op onze tennisbaan of samen plezier maken op het beachvolleybalveld. Ook vindt u tafeltennistafels en tafelvoetbal op het terrein.

Winkeltje en cafetaria

In het winkeltje kunt u terecht voor de kleine boodschappen en voor het afhalen van lekkere broodjes (op bestelling). Liever een kleine snack? Dan kunt u bij onze cafetaria terecht voor een rijk assortiment aan ijs, friet en andere lekkernijen.

Meerdere speeltuinen en air-trampolines

Voor uren speelplezier kunt u terecht bij een van de verschillende speeltuinen en air-trampolines die ons terrein te bieden heeft. Het aanbod van speeltoestellen en air-trampolines is zeer gevarieerd en te vinden op centrale plaatsen van de camping: zo is er altijd wel eentje in de buurt.

WiFi

Ons WiFi netwerk is GRATIS voor gasten van de camping.

Kantine

De kantine is een schitterende plek om nieuwe vrienden en oude bekenden te ontmoeten. Hier kunt u terecht voor kaartspelen, bingoavonden, dansfeesten en andere activiteiten. Voor ieder wat wils! Dé plek voor spelletjes en gezelligheid. Dat maakt een bezoekje aan de kantine altijd de moeite waard.

Fiets of skelter huren

Voor het huren van een fiets, e-bikes of een skelter kunt u bij de receptie terecht.

Wasmachines en droogtrommels

De camping beschikt over was-faciliteiten zoals volautomatische wasmachines en droogtrommels. De kosten voor het wassen of drogen van was zijn € 6,50 per keer. De wasmachines voegen automatisch wasmiddel toe.

Douchegebouwen

De camping is voorzien van 4 douchegebouwen, die met zorg worden onderhouden en gereinigd. Ze zijn verspreid over het hele terrein, waarmee we u onnodig lange wandelingen besparen. De douches kosten € 0,50 per keer, waarmee u 7 minuten warm water heeft.

Toiletgebouwtjes

De camping is voorzien van een groot aantal toiletgebouwtjes, die met zorg worden onderhouden en gereinigd. Ze zijn verspreid over het hele terrein, waarmee we u onnodig lange wandelingen besparen.

Visvijver

De visvijver is niet alleen een mooie plek om in rust te vissen. U kunt hier ook terecht om heerlijk te wandelen of te genieten van de prachtige natuur.

  Jaarplaats

  Heeft u al een stacaravan/chalet, maar wilt u op Eurocamping Vessem een jaarplaats huren? Dat kan! Ook als u een stacaravan/chalet al bezit, kunt u bij Eurocamping Vessem een jaarplaats huren waar uw stacaravan/chalet van buitenaf op geplaatst wordt!

  Boek Nu!

  Neem contact met ons op!

  Wil u meer weten over Eurocamping Vessem of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

  Contact

  VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

  Ontvang informatie over onze camping en alle highlights in de buurt.
  Brochure
  Heb jij jouw vakantie al geboekt?