Je bent nog niet klaar met de boeking. Wat wil je graag doen?

Nieuwe boekingNaar de boekingspagina

Camperplaatsen

Ook de kampeerder op wielen bieden wij ruime keuze uit fraaie staplaatsen. Campereigenaren kunnen bij aankomst een mooie plaats uitzoeken, na aanmelding bij een van onze receptiemedewerkers kunt u gaan genieten van onze veelzijdige camping. De camperplaatsen zijn 365 dagen 24 uur per dag open en het hele jaar toegankelijk. U heeft al een camperplaats voor € 13,50. Als u op zoek bent naar een camperplaats in Brabant in het groen dan zal Eurocamping Vessem hier aan kunnen beantwoorden. Specifieke camperplaatsen reserveren voor de camping behoort helaas niet tot de mogelijkheden (alleen op camping reserveren mogelijk). Elektra kunt u met muntgeld inkopen. Voor verversing van uw water en het legen van chemische toiletten is een sani-station aanwezig. Bovenstaande prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Gebruik van zwembad, speeltuinen, midgetgolfbaan en sportvoorzieningen is inbegrepen. WiFi is per 1 Maart 2020 gratis. Eurocamping Vessem biedt u de complete camperplaats in Brabant. Prijswijzigingen voorbehouden. Zijn de camperplaatsen vóór de camping vol? Dan kunt u voor een gereduceerd tarief van € 18,- op de camping staan incl. stroom (Max 4 pers). Wilt u liever op de camping staan? Dat is mogelijk met andere tarieven.

Zwembad

Neem een heerlijk verfrissende duik in ons schitterende zwembadcomplex. Het in diepte aflopende bad is een bron van gezelligheid en van alle gemakken voorzien.Er is een kinderbadje aanwezig voor de kleintjes en er kan volop geklommen en geklauterd worden in de aanwezige speeltoestellen.

Midgetgolf

Achttien holes plezier voor groot en klein! Onze vernieuwde midgetgolfbaan is een fantastisch uitstapje voor uw gezin of vriendenclub, waar u het kampeerterrein niet eens voor hoeft te verlaten. Een balletje slaan in de buitenlucht verveelt nooit.

Sportvoorzieningen

Sport en spel staan bij Eurocamping Vessem hoog in het vaandel. Op het terrein vindt u uitstekende faciliteiten voor uiteenlopende sportspellen. Zo kunt u competitief straatvoetballen op onze verharde voetbalvelden, pannaveldje of voetbalveld van gras, een balletje slaan op onze tennisbaan of samen plezier maken op het beachvolleybalveld. Ook vindt u tafeltennistafels en tafelvoetbal op het terrein.

Winkeltje en cafetaria

In het winkeltje kunt u terecht voor de kleine boodschappen en voor het afhalen van lekkere broodjes (op bestelling). Liever een kleine snack? Dan kunt u bij onze cafetaria terecht voor een rijk assortiment aan ijs, friet en andere lekkernijen.

Meerdere speeltuinen en air-trampolines

Voor uren speelplezier kunt u terecht bij een van de verschillende speeltuinen en air-trampolines die ons terrein te bieden heeft. Het aanbod van speeltoestellen en air-trampolines is zeer gevarieerd en te vinden op centrale plaatsen van de camping: zo is er altijd wel eentje in de buurt.

WiFi

Ons WiFi netwerk is voor gasten GRATIS te gebruiken.

Kantine

De kantine is een schitterende plek om nieuwe vrienden en oude bekenden te ontmoeten. Hier kunt u terecht voor kaartspelen, bingoavonden, dansfeesten en andere activiteiten. Voor ieder wat wils! Dé plek voor spelletjes en gezelligheid. Dat maakt een bezoekje aan de kantine altijd de moeite waard.

Fiets of skelter huren

Voor het huren van een fiets en/of e-bike en een skelter kunt u bij de receptie terecht.

Wasmachines en droogtrommels

De camping beschikt over was-faciliteiten zoals volautomatische wasmachines en droogtrommels. De kosten voor het wassen of drogen van was zijn € 6,50 per keer. De wasmachines voegen automatisch wasmiddel toe.

Douchegebouwen

De camping is voorzien van 4 douchegebouwen, die met zorg worden onderhouden en gereinigd. Ze zijn verspreid over het hele terrein, waarmee we u onnodig lange wandelingen besparen. De douches kosten € 0,50 per keer, waarmee u 7 minuten warm water heeft.

Toiletgebouwtjes

De camping is voorzien van een groot aantal toiletgebouwtjes, die met zorg worden onderhouden en gereinigd. Ze zijn verspreid over het hele terrein, waarmee we u onnodig lange wandelingen besparen.

Visvijver

De visvijver is niet alleen een mooie plek om in rust te vissen. U kunt hier ook terecht om heerlijk te wandelen of te genieten van de prachtige natuur.

VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

Ontvang informatie over onze camping en alle highlights in de buurt.
Brochure
Heb jij jouw vakantie al geboekt?