In Brabant

Ook in Brabant, de provincie waar Eurocamping Vessem zich bevindt, zijn veel bezienswaardigheden en dagattracties te vinden. In Brabant liggen veel leuke steden zoals: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda. Daarnaast zijn er veel musea te vinden en staat Brabant bekend om de voetbalclub PSV, waarvan het stadion en het museum te bezoeken zijn.

Musea

Voor Brabantse historie kunt u terecht in het Museum Kempenland, een Eindhovens museum vol cultureel erfgoed uit de regio. Recentere historie vindt men in het Museum Bevrijdende Vleugels te Best, waarin u een reis maakt door de bevrijding van Zuid-Nederland. Een van de meest beruchte operaties uit de Tweede Wereldoorlog, Operation Market Garden, staat hier centraal. Minder dramatisch maar minstens zo interessant is het DAF Museum in Eindhoven, waar u door de geschiedenis van deze legendarische Nederlandse autofabrikant kunt wandelen. Kunstliefhebbers raden wij aan nog even in Eindhoven te blijven: het Van Abbemuseum is dé plek om moderne en hedendaagse kunst te bezichtigen. Het Philips Museum laat alle ontdekkingen van Philips zien en neemt je mee door de tijd.

Ga naar de website

De Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur. De Efteling is een legendarisch themapark met een historie die terug gaat naar 1952. Bekijk de wereld door de ogen van romantiserend illustrator Anton Pieck en geniet van sprookjesachtige sferen en avontuurlijke attracties in een bosrijke omgeving bij Kaatsheuvel.

Ga naar de website

PSV

Brabant staat bekend om de voetbalclub PSV, waarvan het stadion en het museum te bezoeken zijn. Een mooie ervaring voor jong en oud!

Ga naar de website

Verschillende grote steden

In de buurt van Eurocamping Vessem zijn verschillende grote steden te vinden. Zo liggen Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda op ongeveer 30 minuten rijden van Eurocamping Vessem. Ideaal om een leuk dagje in een stad te combineren met de rust, ruimte en natuur van de camping!

Ga naar de website

Bobbejaanland

Een dagje Bobbejaanland staat garant voor plezier! Bobbejaanland ligt in België en ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Eurocamping Vessem. Ideaal om de rust en ruimte te combineren met een dagje spanning in Bobbejaanland!

Ga naar de website

Safaripark de Beekse Bergen

Minstens zo avontuurlijk is een bezoekje aan de Beekse Bergen vlakbij Tilburg, waar u op safari de meest exotische dieren tegen kunt komen. Op deze safari kunt u meer dan 150 diersoorten zien. Spot u ze allemaal?

Ga naar de website

VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

Ontvang informatie over onze camping en alle highlights in de buurt.
Brochure
Nieuwsbrief
Heb jij jouw vakantie al geboekt?