Bent u op zoek naar een natuurrijke camping in Brabant met visvijver? Op Eurocamping Vessem kunt u elke dag vissen wanneer u maar wilt. Neem dus uw vishengel mee en geniet van een heerlijke visvakantie in Brabant.

Camping met visvijver

De visvijver bevindt zich aan de rand van de camping. Hier kunt u mooie vissen vangen zoals een snoek, karper, zeelt, winde, voorn zonnebaarsje en baars. Gaat u alle vissen in één dag vangen? De visvijver is de gehele dag toegankelijk. Leef u uit en geniet van de prachtige natuur om de visvijver heen. Ook kunt bij de visvijver mooi wandelen. De wandelroutes leiden u naar de mooiste plekjes in het bos.

Ruime kampeerplaatsen en luxe safaritenten

Op Eurocamping Vessem, gelegen in het natuurrijke Noord-Brabant, heeft u tal van mogelijkheden om te genieten van een heerlijke, onbezorgde vakantie. Gaat u graag royaal kamperen? Of ligt uw voorkeur meer bij een luxe overnachting?

Kamperen in Noord-Brabant 

Kamperen op een gemoedelijke camping waar meerdere elementen van recreëren in de natuur bij elkaar komen? Eurocamping Vessem beschikt over prachtig gelegen kampeerplaatsen op gezellige kampeervelden. Tevens zijn de kampeerplaatsen dicht bij alle faciliteiten gelegen.

Op onze royale kampeerplaatsen wordt u helemaal één met de natuur en hebben de kinderen genoeg speelruimte voor urenlang vermaak. Komt u ook samen met het hele gezin kamperen op de meest natuurrijke camping van Vessem en omgeving? Wij nodigen u graag uit om de natuur op zijn best te ervaren. 

Comfortabel en sfeervol ingerichte safaritenten

Zoals wij u al vertelden heeft u tijdens het boeken van uw vakantie diverse mogelijkheden voor een luxe overnachting. In ons aanbod vindt u dan ook vier comfortabel en sfeervol ingerichte safaritenten. In deze verblijfsmogelijkheden ervaart u het ‘ultieme’ vakantiegevoel en hebben de kinderen genoeg speelruimte. Voor gezinnen met kinderen zijn de safaritenten een toonaangevende oplossing voor het beleven van een heerlijke gezinsvakantie.
 

Aan sport geen gebrek

Toe aan een andere activiteit? Op onze camping hebben we verschillende faciliteiten voor jong en oud. Voor de voetballiefhebbers zijn er verharde voetbalvelden, een pannaveldje en een voetbalveld van gras. Hier worden vaak leuke toernooitjes gespeeld en allerlei andere spellen. Eurocamping Vessem heeft voor ieder wat wils. Zo is er ook een tennisbaan en beachvolleybalveld te vinden. Voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal kunt u terecht bij de tennisbaan en het pannaveldje. Daar staan de tafels om een sportief potje te spelen!

Camping met visvijver

Vakantie in Brabant

Een vakantie in Brabant is voor het hele gezin genieten. Wat er zoals te doen is in de omgeving? We geven u een aantal tips: Brabant staat bekend om haar grote steden zoals Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda. Hier kunt u erg goed shoppen en zijn er talloze leuke terrasjes te vinden voor een lekker biertje of wijntje.

De Efteling is een attractiepark met spannende attracties voor het leukste dagje uit! Ontdek Nederlands grootste attractiepark en geniet van de sprookjesachtige sferen.

Safaripark Beekse Bergen is leuk en avontuurlijk. Hier kunt u de meest exotische dieren tegenkomen en kunt u maar liefst 150 diersoorten spotten.

Heb jij jouw vakantie al geboekt?