Camperplaats

Kom met uw eigen camper vakantie vieren op onze camping en geniet van een vakantie midden in het groen. De camperplaatsen zijn dicht bij alle faciliteiten gelegen. Voor verversing van uw water en het legen van chemische toiletten is een sani-station aanwezig. Een overnachting op de camperplaatsen voor de camping kost € 13,50.

Voor de camperplaatsen voor de camping  kunt u geen reservering maken.
Dit kan alleen voor reguliere kampeerplaatsen op de camping.

Met de camper kunt u altijd aankomen.

Mochten de camperplaatsen vol zijn dan mag u bij ons altijd tegen gereduceerd tarief van € 18,- incl. stroom / excl. Toeristenbelasting op de camping staan. We hebben nog altijd iedereen kunnen helpen. U komt dus nooit voor niets. Alleen in het hoogseizoen tijdens de bouwvakvakantie en Hemelvaart & Pinksteren raden wij aan om een reservering op de camping te maken omdat er dan de kans is dat de camping vol staat.

Als u volledige zekerheid wilt van een plaats op camping dan kunt u van te voren een kampeerplaats voor de camper op de camping boeken, dit kunt u doen via onderstaande kalender. Dan geldt echter wel het reguliere tarief en niet het campertarief van € 13,50.

Prijzen & beschikbaarheid.
Hieronder treft u de meest gekozen aankomstdata. Natuurlijk kunt u bij ons een afwijkende aankomst en/of vertrekdatum naar keuze boeken. Klik hiervoor op een van
onderstaande aankomstdata en kies boeken. In de volgende stap kunt u dan zelf de gewenste aankomst en/of vetrekdatum invullen

Heb jij jouw vakantie al geboekt?